PDA

View Full Version : ISP's



sweet sensation
3rd June 2004, 07:07 PM
Right Im getting my landline put into my flat tomorrow and Im going to need to get on internet asap (cos its killing me not having it at home lol :crazy: )

Right, Im not planning on staying in my flat for very long, so I need one without a contract. It would be great if I could get broadband, cos Im used to that and dial up is going to crucify me :S but I will go to dial up if I have to :(

So does anyone know anywhere that will fulfill all my needs :eyebrow: ;)

RetroAndy
3rd June 2004, 07:16 PM
Hi sweet.

I had freeserve dial up for a bit before they conected my broadbeans.

I used the pay monthly one which keeps changing in price but was round about 13 squids and thats anytime. Or you can have pay as you go but thats exactly wat it says and worked out pretty expensive for me.

There is a broadbeans supplier that does offer a one month termination period if you really cant stand dial up.

http://http://www.f2s.co.uk/adsl/comparison.php

Check these out and see wat ya think ;)

Andy

sweet sensation
3rd June 2004, 07:37 PM
Cheers Andy, but the link dont work ??? :S

blue jammer
3rd June 2004, 07:47 PM
http://www.f2s.co.uk/adsl/comparison.php

:thumbsup:

fugjostle
3rd June 2004, 07:54 PM
Use plusnet because they don't tie you into a contract... you can have it on a month-by-month rolling basis and they are pretty cheap as well.

http://www.plus.net/info2/residential/res_broadband.html

Regards,
f.

flange
3rd June 2004, 08:21 PM
If u want quick easy no hassle dialup it's gotta be uk2 :thumbsup:

http://adial.co.uk/

sweet sensation
3rd June 2004, 08:23 PM
Cheers folks :thumbsup: will have a look at all those and hopefully get it sorted by next week :D

Be back online at home in no time :thumbsup: :D

RetroAndy
3rd June 2004, 09:56 PM
Cheers Andy, but the link dont work ??? :S
Doh :$ it put two sets of http:// in it lol

Andy

tomshealy
4th June 2004, 11:30 AM
you should have a look at virgin broadband

ive had it for about 6 months

no contract quite reliable

and not that expensive

Tom

sweet sensation
4th June 2004, 05:59 PM
Ok Ive looked at that plusnet one, and it seems quite good and if you reccommend it fuggy it must be ok ;) but what does it mean by choose your own hardware ? And is the 14.99 thingy ok with the 1GB usage ??? Please help someone, its all gargon to me :axe: :confused:

Tom- we had virgin before and then we changed for some reason (I dont know why, but if there was a reason to change then it cant have been good :S ) ta tho :thumbsup:

cam
5th June 2004, 10:37 AM
www.adslguide.org

on there you get a list of all the top ADSL providers not only that theres a compare list which gives you there speeds cost reliability support which is all voted for by the people who already are getting the service by that ISP

Personally If I were you Zen Internet has the best reviews and there based in Rochdale.

However if you can get cable theres no contest for reliablility and cheapness I wish we could get it up here, also there 1 meg line is as cheap as BT's 512 and cables 512 downloads about 10KBS faster than any 512 ADSL pipe ive been on through a BT land line. I wish we could get it up here but cant. :(

anyway the choice is yours but have a look at the different providers youll be surprised :)